• עמוד הבית
  • מדריכים
  • פורום
  • צרו קשר
  • אודות
  • עמוד הבית
  • מדריכים
  • פורום
  • צרו קשר
  • אודות
ראשי » דיון » דרופבוקס וזכרון המחשב

דרופבוקס וזכרון המחשב

עמוד הבית › פורום › פורום תוכנות ברשת › דרופבוקס וזכרון המחשב

• This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by מוריה גור.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • 10 בספטמבר 2018 בשעה 11:52 #8501 הגב
    גל
    אורח

אהלן,
    יש דרך ליצור לינק לדרופבוקס משולחן העבודה בלי ליצור תיקייה על הזכרון של המחשב שגומרת אותו?
    הורדתי את האפליקציה שלהם על המחשב, וכרגע כשאני פותח קובץ חדש הוא שומר לי אותו גם ב-C וגם בענן, וזה שותה לי את הזכרון של המחשב. וכל הרעיון של דרופבוקס הוא שהקבצים שלי שמורים אצלם והזכרון של המחשב פנוי, לא?
    תודה,
    גל

25 במאי 2019 בשעה 23:25 #8607 הגב
    מוריה גור
    מנהל בפורום

היי גל,
    כדי לחסוך מקום על הכונן שלך האופציות שלך הן או להגדיל את הזיכרון המקומי או פשוט לעבוד ישירות על הדרופבוקס דרך ממש האינטרנט ואז לבטל את השימוש בתיקיה המקומית. לא אידיאלי, אבל אלו האפשרויות.
    בהצלחה!

29 ביולי 2019 בשעה 16:59 #8851 הגב
    נדב
    אורח

שלום רב.
    תודה רבה !
    הבתי שאם אני מגדיר תקיה של דרופבוקס גם על זיכרון המחשב, זה אכן "שותה" לי זיכרון מהמחשב.
    כרגע התקיה נמצאת באופן אוטומטי בכונן c. ברוב "חכמתי" ניסיתי להעביר את התקיה לכונן d שהוא הרבה יותר פנוי, אך אז גיליתי שהדרופבוקס לא מסנכרן לשם, אלא רק לכונן c. התברר לי בעצם שסתם העתקתי תקיה מ c ל d.
    שאלתי היא:
    האם וכיצד אפשר להגדיר לדרופבוקס שיסנכרן לי את הקבצים לכונן d ולא לכונן c.
    רוב תודות, נדב

15 בספטמבר 2019 בשעה 9:11 #9183 הגב
    מוריה גור
    מנהל בפורום

היי נדב, כמובן שהדרופבוקס יודע לסנכרן גם מתקיית D. אתה רק צריך להגדיר את הסינכרון בהגדרות של האפליקציה על המחשב.
    עקוב אחר ההנחיות כאן.

• מאת
    תגובות
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־דרופבוקס וזכרון המחשב
פרטים:

עקבו אחרינו גם בפייסבוק
‎אלקטמוריס‎
יש לך שאלה?

אתם מוזמנים להשתתף בדיונים או להוסיף שאלה חדשה בפורום שלנו  ואנו נשמח לענות לכם עליה.

2025 © כל הזכויות שמורות לאתר אלקטמוריס - מדריכים וטיפים על מוצרים ושירותי אינטרנט
גלילה לראש העמוד

מדריכים באמת!

למה כדאי לכם להצטרף לקהילה שלנו?

• כי אנחנו כותבים מדריכים הכי איכותיים שיש
  • כי אנחנו משווים מוצרים שיעזרו לכם לבחור נכון
  • כי אנחנו מעדכנים על הנחות על מוצרים ברשת
  • כי אנחנו שולחים רק מידע מעניין (בלי ספאם ושטויות)

הוספת/עריכת קישור

יש להזין כתובת יעד

או קישור פנימי באתר

לא הוזנו מילים לחיפוש. מוצגים פריטים אחרונים. חיפוש, או שימוש בחצי המקלדת כדי לבחור פריט.